Розробка інтелектуальних інформаційно-керуючих технологій для дизельного двигуна у сукупності з генераторним устаткуванням: алгоритми керування - Ніконов, О. Я.; Глєбова, Д. А.; Литвинова, Ю. В.; Никонов, О. Я.; Глебова, Д. А.; Nikonov, O. Ya.; Glebova, D. A.; Litvinova, Yu. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Роботу присвячено удосконаленню двигуна дизельного електрогенератора з метою підвищення його надійності та енергоефективності за рахунок об'єднання синергетичного підходу і еволюційних методів навчання гібридних багатошарових нечітких штучних нейронних мереж інтелектуальних інформаційно-керуючих систем.
Разработка интеллектуальных информационноуправляющих технологий для дизельного двигателя в совокупности с генераторными оборудованием: алгоритмы управления
Development of intelligent information-control technologies for diesel engines in general generator equipment: control algorithms
Keywords: дизельний двигун; електрогенератор; інформаційно-керуючи технології; алгоритми керування; штучний інтелект; дизельный двигатель; электрогенератор; информационно-управляющие технологии; алгоритмы управления; искусственный интеллект; diesel engine; power generator; information-control technologies; control algorithms; artificial intelligence; 621.436:004.8