Технологія та організація ремонту та утримання мережі автомобільних доріг територіального значення Богодухівського району Харківської області - Скриннік, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка питань технології і організації робіт з експлуатаційного утримання, середнього і капітального ремонтів мережі автомобільних доріг територіального значення підпорядкування Богодухівського району Харківської області.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги; мережа доріг