Оцінка інвестиційної привабливості облаштування паркувальних майданчиків електросамокатів в міському районі - Тарасенко, Яна Едуардівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було розглянуто оцінку інвестиційної привабливості облаштування паркувальних майданчиків електросамокатів в міському районі. Визначено етапи реалізації проекту та величину виробничих витрат, витрат пов’язаних з позикою та на реалізацію проекту в цілому. Розраховано показники ефективності інвестиційного проекту, в тому числі період окупності вкладених коштів.
Keywords: мікромобільність; паркувальні майданчики; найкоротша відстань; електросамокати