Спосiб керування поворотом транспортного засобу - Абрамов, Дмитро Володимирович; Подригало, Михайло Абович; Бобошко, Олександр Андрiйович; Клец, Дмитро Михайлович (My University, 2009)
Спосіб керування поворотом транспортного засобу, що включає загальмовування коліс одного борту, який відрізняється тим, що при вході в поворот здійснюють короткочасне загальмовування коліс внутрішнього борту, а при виході з повороту - короткочасне загальмовування коліс зовнішнього (забіжного) борту.
Keywords: Колiснi машини, гальмовi системи