СОЦІОКУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ НАВЧАННЯ МОВИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Бондаренко, Л. М.; Бондаренко, Л. Н.; Bondarenko, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто соціокультурні аспекти навчання мови іноземних студентів через порівняння національно-культурних особливостей двох контактуючих культур: рідної культури, якою студент оволодіває практично на генетичному рівні, і чужої, що необхідна йому для адаптації в новому соціальному середовищі для отримання вищої освіти.
СОЦИОКУЛЬТУРНЫЕ АСПЕКТЫ ОБУЧЕНИЯ ЯЗЫКУ ИНОСТРАННЫХ СТУДЕНТОВ
SOCIAL AND CULTURAL ASPECTS OF FOREIGN STUDENTS LANGUAGE TRAINING
Keywords: мотивація; іноземні студенти; національно-культурні особливості; соціальне середовище; мотивация; иностранные студенты; национально-культурные особенности; социальная среда; motivation; foreign students; national and cultural peculiarities; social environment; 378:37.011