Підвищення ефективності доставки хлібобулочних виробів в місті Харків ТОВ ХЛІБОЗАВОД «НОВО-БАВАРСЬКИЙ» - Кіпаренко, Катерина Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено практичні рекомендації щодо оновлення парку автомобілів на моделі типу Renault Master, впровадження контейнерної технології навантаження для скорочення простоїв та оптимізацію маршрутної мережі за зональним принципом. Розрахунок економічної ефективності показав, що впровадження запропонованих рішень забезпечує річний економічний ефект у розмірі близько 390000 гривень при терміні окупності 1,8 року та підвищує загальну ефективність системи доставки на 61 %. Рекомендації щодо впровадження. Отримані результати можуть бути використані ТОВ ХЛІБОЗАВОД «НОВО-БАВАРСЬКИЙ» для удосконалення міської логістики, підвищення стійкості ланцюга постачання хлібобулочних виробів та зниження собівартості продукції. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка хлібобулочних виробів; міська логістика; розвезення; рухомий склад; математичне моделювання; витрати