МОДУЛЬНА СТРУКТУРА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ БУДІВЕЛЬНИХ Й ДОРОЖНІХ МАШИН - Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Yefimenko, A.; Pluhina, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Наведено результати розробки модульної структури інтелектуальної системи керування будівельними і дорожніми машинами.
МОДУЛЬНАЯ СТРУКТУРА ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЙ СИСТЕМЫ СТРОИТЕЛЬНЫХ И ДОРОЖНЫХ МАШИН
THE MODULAR STRUCTURE OF THE HIGHWAY BUILDING MACHINES INTELLECTUAL SYSTEM
Keywords: модульний принцип; системи керування БДМ; інтелектуальна система керування; модульный принцип; системы управления СДМ; интеллектуальная система управления; design; technological process; virtual laboratory