Інформаційно-комунікаційна система автопілота автомобіля з використанням транспортного порталу - Курзин, Денис Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи наземними езпілотними багатоцільовими транспортними засобами з використанням сервісів хмарних обчислень на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
Keywords: інформаційно-управляюча система; багатоцільові транспортні засоби; хмарні обчислення; телематика