Дослідження техніко-експлуатаційних характеристик транспортних засобів з альтернативними джерелами енергії - Аль Хахбар, Ільяс (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Рентабельність використання електромобіля Nissan Leaf, гібридного автомобіля Toyota Prius, порівняно з традиційними бензиновим та дизельним автомобілем Toyota Auris. П’ятий розділ присвячено ТО електромобілів на території України та діагностування технічного стану силових установок гібридного транспортного засобу.
Keywords: транспортний засіб; електромобіль; акумуляторна батарея; інвертор; математична модель; силова установка; компонувальна схема; техніко-експлуатаційна характеристика