Особливості схемотехніки і топології частотних перетворювачів силового електроприводу - Дзюбенко, О. А.; Ситніков, О. О.; Гринишин, Р. О.; Дзюбенко, А. А.; Сытников, А. А.; Dziubenko, A.; Sitnikov, A.; Grinishin, R. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуто особливості вибору силових елементів, схем реалізації і топології сило- вої частини управління частотних перетворювачів силового електроприводу.
Особенности схемотехники и топологии частотных преобразователей силового электропривода
Eatures circuit design and topology frequency converters of power electric drive
Keywords: силові транзистори MOSFET і IGBT; електропривод; частотний перетворювач; сплеск самоіндукції; снаббер; топологія струмопровідної шини; силовые транзисторы MOSFET и IGBT; частотный преобразователь; всплеск самоиндукции; топология токопроводящей шины; power transistors MOSFET and IGBT; electric drive; inverter; a surge of self-induction; snubber; topology conducting bus; 621.33