ЗАСТОСУВАННЯ ЗАХОДІВ ЗАГАЛЬНОСОЦІАЛЬНОГО ТА СПЕЦІАЛЬНО-КРИМІНОЛОГІЧНОГО ЗАПОБІГАННЯ АВТОТРАНСПОРТНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ - Полтава, К. О.; Полтава, Е. А.; Poltava, K. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Досліджено проблему застосування кримінологічних заходів запобігання автотранспортній злочинності
ПРИМЕНЕНИЕ МЕР ОБЩЕСОЦИАЛЬНОГО И СПЕЦИАЛЬНО-КРИМИНОЛОГИЧЕСКОГО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ АВТОТРАНСПОРТНЫХ ПРЕСТУПЛЕНИЙ
APPLICATION OF GENERAL SOCIAL AND SPECIAL-CRIMINOLOGICAL PREVENTION MEASURES OF TRANSPORT CRIME
Keywords: автотранспортна злочинність; транспортні злочини; запобігання автотранспортним злочинам; автотранспортная преступность; транспортные преступления; предотвращение автотранспортных; transport crime; traffic offenses; preventing of transport crimes; 343.9.01:343.343