Аналіз конструкції та удосконалення методики налаштування транспортного засобу КАРТ для кільцевих гонок - Літвінов, Микита Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об΄єкт дослідження – гоночний карт. Мета роботи – аналіз конструкції та поліпшення методик налаштуваннь шасі карта до змагань. В процесі виконання дипломної роботи був проведений аналіз конструкцій та удосконалені методики налаштування транспортного засобу КАРТ для кільцевих гонок. Результати дипломної роботи можуть бути використанні для подальшого аналізу та використанні в кваліфікаційних роботах магістрів.
Keywords: карт; керованість карта; параметри рами карта; кути повороту керованих коліс