Удосконалення організації логістичної системи на підприємстві ТОВ «Логістіка» - Лавошник, Анна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі проведено аналіз існуючої системи замовлень партій товару визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами на приватно-му підприємстві «АЄ ФЕКТОРI». Розроблена модель управління багатономенклатурними запасами з поставками від декількох джерел постачання при наявності загального обмеження.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз; xyz-аналіз