Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вул. Москалівська та вул. Гольдбергівська у місті Харкові - Бучок, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – організація дорожнього руху на перехресті вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська в м. Харкові. Предмет дослідження – вплив організації дорожнього руху на безпеку руху і величину затримки транспортних засобів. Мета роботи – розробка заходів щодо підвищення ефективності організації дорожнього руху на перехресті. Метод дослідження – аналітичний. В роботі представлені заходи щодо реорганізації дорожнього руху на перехресті вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська. Отримані результати – запропоновані заходи щодо реорганізації дорожнього руху на перехресті вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська у м. Харкові, а саме: впровадження світлофорного регулювання на зазначеному перехресті.
Keywords: світлофорне регулювання; конфліктні точки; дорожні знаки; затримка транспортних засобів; дорожня розмітка; перехрестя; дорожньо-транспортна пригода