Компаративний аналіз даних опитувань щодо передрейсового обслуговування автобусів - Форнальчик, Є. Ю.; Гілевич, В. В.; Форнальчик, Е. Ю.; Гилевич, В. В.; Fornaltchyk, Ye.; Hilevych, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
На підставі попередньо виконаного аналізу експлуатаційної надійності автобусів та обсягів і якості виконання їх передрейсового обслуговування зроблено експертне опитування інженерно-технічних працівників на предмет можливостей розвитку цього обслуговування. Опрацьовані результати порівнювались із такими ж, які були отримані від водіїв автобусів. Виявлено часткову кореляцію між ними і встановлено потребу розроблення і впровадження невідкладних інженерно-технічних заходів для виробничо-технічної бази АТП та її підрозділів.
Компаративный анализ данных опросов о предрейсовом обслуживании автобусов
Comparative analysis of survey data about pre-trip bus service
Keywords: автобус; експлуатаційна надійність; інженер; водій; обслуговування; коефіцієнт конкордації; аналіз; порівняння; автобус; эксплуатационная надежность; инженер; водитель; обслуживание; коэффициент конкордации; анализ; сравнение; bus; operational reliability; engineer; driver; service; coefficient of concordance; analysis; comparison; 656.13