Вибір раціональної схеми доставки молочної сировини для виробництва ТОВ «Літинський молзавод» - Фетісов, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані при організації вантажних автомобільних перевезень спеціалізованими автомобілями-цистернами. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту, що використовують у виробничій діяльності спеціалізовані автомобілі-цистерни.
Keywords: автомобіль; ринок; схема постачання; молочна сировина; собівартість; витрати; ефект