Удосконалення системи управління запасами ТОВ «ССК ТМ» - Ковега, Євген Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто аналіз літературних джерел з питання підвищення ефективність управління запасами. Розглянуто типи систем управління запасами. Запропонована модель визначення оптимальний інтервал часу між замовлення який забезпечує максимальний прибуток з урахуванням часової вартості грошей та з використанням процентної ставки нарощення орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: система управління запасами; багатономенклатурні запаси; авс-xyz-аналіз; витрати; прибуток