ОХОРОНА ПРАЦІ – ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРА-МЕХАНІКА АВТОТРАНСПОРТУ - Попов, В. М.; Богатов, О. І.; Омельяненко, Е. В.; Богатов, О. И.; Popov, V.; Bogatov, О.; Omelyanenko, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто вимоги, що висуваються до інженера-механіка автотранспорту в його професійній діяльності. Основну увагу приділено питанням його професійної підготовки при вивченні курсу «Охорона праці».
ОХРАНА ТРУДА – ВАЖНЫЙ ЭЛЕМЕНТ В ПОДГОТОВКЕ ИНЖЕНЕРА-МЕХАНИКА АВТОТРАНСПОРТА
LABOUR SAFETY AS AN IMPORTANT ELEMENT IN TRAINING MECHANICAL ENGINEERS FOR MOTOR TRANSPORT
Keywords: інженер; виробництво; безпечна праця; охорона праці; инженер; производство; безопасный труд; охрана труда; engineer; production; safe labour; labour safety; 331.45