Шляхи удосконалення системи кредитування комерційного банку - Резуненко, Євген Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт дослідження АКІБ „Укрсіббанк”, відділення 987, м. Дніпро Предмет дослідження - механізм кредитування комерційного банку Ціль роботи - розробка заходів щодо вдосконалювання кредитної діяльності відділення комерційного банку; Методи дослідження - структурний аналіз, економіко-математична формалізація, метод коефіцієнтів, регресійне моделювання. Результат дослідження - кореляційно-регресійна модель оптимізації позичкового відсотка по кредитним операція банку за критерієм максимального прибутку.
Keywords: кредит; види кредиту; кредитний ризик; кредитний портфель; кредитоспроможність; оптимізація; економіко-математична формалізація; кореляційно-регресивна модель