Удосконалення системи доставки дрібнопартіонних вантажів у приміському сполученні - Кабачок, Ярослав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто шляхи удосконалення логістичних процесів у сфері вантажних автомобільних перевезень на прикладі ТОВ «РАДИАНТ». Проведено аналіз існуючої маршрутної системи підприємства, розглянуто сучасні методи класифікації номенклатури продукції. Обґрунтовано методику визначення оптимального місця розташування складу та виконано сегментацію товарної номенклатури за допомогою ABC- та XYZ-аналізу. Здійснено розрахунки та обробку вхідних даних, визначено оптимальне місце для складу. Оцінено ефективність запропонованих змін та сформовано нові маршрути перевезення з урахуванням переміщення складу до смт. Солоніцівка.
Keywords: автомобільний транспорт; відстань доставки; дрібнопартіонні вантажі; логістика; центральний склад