Підвищення довговічності дорожнього одягу під час капітального ремонту автомобільної дороги Н 07 «Київ – Суми – Юнаківка» на ділянці км. 341+000 – км. 345+571 влаштуванням щебенево-мастикового шару покриття підвищеної колієстійкості і морозостійкості - Шахов, Антон Альбертович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Підвищення довговічності дорожнього одягу під час капітального ремонту автомобільної дороги Н 07 «Київ – Суми – Юнаківка» на ділянці км. 341+000 – км. 345+571 влаштуванням щебенево-мастикового шару покриття підвищеної колієстійкості і морозостійкості.
Keywords: технологія будівництва; колієстійкість; морозостійкість; гофрована водопропускна труба; укріплена цементом щпс; щебенево-мастикове асфальтобетонне покриття; фізико-механічні властивості