Аналіз впливу на довкілля підприємства ТОВ "Фірма Майстер Сервіс" - Коротка, Дарина Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метод дослідження – статистичний аналіз екологічних характеристик. В роботі проведено аналіз функціонування підприємства ТОВ „Фірма Майстер Сервіс”. Розглянута класифікація сучасних СТО, проаналізована структура підприємства ТОВ „Фірма Майстер Сервіс”, його види діяльності, вплив на навколишнє середовище та надано рекомендації.
Keywords: станція технічного обслуговування (сто); технічне обслуговування (то); технічний ремонт; робочі пости; викиди забруднюючих речовин; гранично допустимі концентрації; відходи