Дослідження гальмівних властивостей транспортних засобів - Петренко, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз вимог, пропонованих до гальмового керування транспортних засобів і здійснена оцінка стабільності параметрів процесу гальмування. Досліджено фактори, що впливають на процес гальмування, вплив типу гальмових механізмів на розподіл гальмових сил між осями і колесами, здійснено вибір розподілу гальмових сил між осями за критерієм термонавантаженості.
Keywords: ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ; ПРОЦЕС ГАЛЬМУВАННЯ; ГАЛЬМОВЕ КЕРУВАННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ ГАЛЬМУВАННЯ; РОЗПОДІЛ ГАЛЬМОВИХ СИЛ; ГАЛЬМОВІ МЕХАНІЗМИ; ГАЛЬМОВИЙ ШЛЯХ