ОБҐРУНТУВАННЯ СТРУКТУРИ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Пипенко, І. С.; Pypenko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Уточнено структуру потенціалу підприємства за системою ознак (залежно від здатності підприємства здійснювати пошук/перерозподіл зусиль використання ресурсів, сфери їх виникнення та застосування); обґрунтовано елементи потенціалу підприємства та зв’язки між ними. Запропонована структура потенціалу підприємства ґрунтується на необхідності врахування галузевих особливостей підприємства щодо сфер застосування ресурсів.
SUBSTANTIATION OF THE STRUCTURE OF AN ENTERPRISE POTENTIAL
Keywords: потенціал; ресурси; зусилля; елементи; види; структура; potential; resources; efforts; elements; kinds; structure; 658.011.12