Проект поста профілактичного обслуговування бензинових форсунок автомобілів у складі СТО міського типу - Дворник, Андрій Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета проекту – удосконалити методику діагностування та обслуговування паливної системи за допомогою стендів FSA-740 та «Bosch Asnu 01». За допомогою цих стендів можливо визначити несправності паливної системи та виправити їх. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено дільниця з діагностування та обслуговування паливних систем легкових автомобілів.
Keywords: діагностика; метод; аналіз; BOSCH ASNU; діагностування; пост; станція технічного обслуговування; паливна система; стенд FSA-740