Удосконалення технічного обслуговування акумуляторних батарей - Молодан, Данило Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – перевірка технічного стану акумуляторної батареї, розглядання способів подовження строку експлуатації АКБ Об’єкт дослідження – методи заряду акумуляторної батареї. Предмет дослідження – визначення щільності електроліту в акумуляторній батареї за допомогою тестерів щільності, визначення працездатності акумуляторної батареї. У дипломній роботі розглянуто методи ефективної зарядки та відновлення щільності електроліту акумуляторної батареї. Проаналізовано вплив погодно-кліматичних умов на ефективність експлуатації АКБ, зроблено аналіз обладнання для заряду акумуляторних батарей.
Keywords: ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СВИНЦЕВИХ АКУМУЛЯТОРНИХ БАТАРЕЙ; КОНСТРУКЦІЯ; КЛАСИФІКАЦІЯ АКУМУЛЯТОРНИХ БАТАРЕЙ; ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ОПЕРАЦІЇ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ АКУМУЛЯТОРНИХ БАТАРЕЙ; ВИБІР УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ДІЛЬНИЦІ З ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ АКУМУЛЯТОРНИХ БАТАРЕЙ