Підвищення якості зварних з'єднань чавуну - Багров, В. А.; Плужніков, Д. О.; Плужников, Д. А.; Bagrov, V. A.; Pluzhnikov, D. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розроблені електроди для холодного зварювання чавуну на дроті Св-08А с окисним покриттям, що містять окиснювачі, шлакоутворювальні й стабілізуючі елементи мармур, гематит, кварцовий пісок, оксид хрому, алюмінієвий порошок, слюду й соду.
Повышение качества сварных соединений чугуна
Improvement of quality of welded compounds of cast iron
Keywords: зварювання; чавун; окисне покриття; багатошарове наплавлення; сварка; чугун; окислительное покрытие; многослойная наплавка; Welding; pig-iron; oxidising covering; multilayered сovering; 621.791