ВИЗНАЧЕННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАТРИМОК НА РЕГУЛЬОВАНОМУ ПЕРЕХРЕСТІ - Левтеров, А. І.; Денисенко, О. В.; Ярута, А. М.; Левтеров, А. И.; Денисенко, О. В.; Ярута, А. Н.; Levterov, A.; Denisenco, O.; Yaruta, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розроблено новий метод визначення транспортних затримок на регульованому перехресті.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ТРАНСПОРТНЫХ ЗАДЕРЖЕК НА РЕГУЛИРУЕМОМ ПЕРЕКРЕСТКЕ
DETERMINATION OF TRANSPORT DELAYS AT SIGNALED CROSSING
Keywords: транспортний потік; транспортна затримка; регульоване перехрестя; розгортальний пристрій; лазерний промінь; інфрачервоний діапазон; транспортный поток; транспортная задержка; регулируемый перекресток; развертывающее устройство; лазерный луч; инфракрасный диапазон; traffic flow; traffic delay; signaled crossing; scanner; laser light; 625.72:656.11