Порівняльні дослідження впливу добавок полімерів та синтетичних восків на властивості асфальтобетонів - Шуай, Ван (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі наведено результати дослідження впливу функціонального низькомолекулярного воску Нoneywel Titan 7686 на властивості модифікованого ним дорожнього бітуму, а також встановлені закономірності індивідуального та комплексного впливу добавок воску «Нoneywel Titan 7686» та полімеру класу термоеластопластів «Kraton D 1101» на властивості дорожнього бітуму та дрібнозернистого асфальтобетону типу А і щебенево-мастикового асфальтобетону виду ЩМА-15.
Keywords: синтетичні воски; бітум; модифікуючі добавки; щебень; мінеральний порошок; щебенево-мастикова асфальтобетонна суміш; щебенево-мастиковий асфальтобетон; фізико-механічні властивості; показник стікання; міцність