ОСНОВНІ ТИПИ ЛОЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Бочарова, Н. А.; Федотова, І. В.; Федотова, И. В.; Bocharova, V.; Fedotova, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуто основні моделі та види лояльності персоналу. Визначено критерії щодо виділення типів лояльності персоналу. Запропоновано дев’ять типів лояльності персоналу, які визначаються на основі матриці лояльності, що сформована за сприйманими та поведінковими характеристиками лояльності робітника. Для кожного типу лояльності персоналу встановлено його зміст, особливості поведінки персоналу та можливі дії підприємства.
ОСНОВНЫЕ ТИПЫ ЛОЯЛЬНОСТИ ПЕРСОНАЛА ПРЕДПРИЯТИЯ
MAIN TYPES OF ENTERPRISE PERSONNEL LOYALTY
Keywords: персонал; модель; лояльність; тип лояльності; сприймана лояльність; поведінкова лояльність; матриця лояльності; лояльность; тип лояльности; воспринимаемая лояльность; поведенческая лояльность; матрица лояльности; personnel; model; loyalty; loyalty type; perceived loyalty; behavioral loyalty; loyalty matrix; 331.101.3