Використання асинхронного двигуна, як об’єкта автоматичного керування - Тарасова, В. В.; Суховій, С. А.; Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Суховей, С. А.; Tarasova, V.; Sukhovey, S.; Hnatov, A.; Arhun, Shch. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Проведений порівняльний аналіз властивостей асинхронного двигуна (АД), як об’єкту автоматичного керування. Приведений приклад розрахунку критичного ковзання за спрощеною методикою. Приведена структурна схема АД як об’єкта керування. Розглянута розгорнута функціональна схема замкнутої автоматичної системи управління (АСУ) стабілізації напруги асинхронного генератора.
Использование асинхронного двигателя, как объекта автоматического управления
Use of asynchronous motor as an object of automatic control
Keywords: асинхронний двигун; ковзання; механічна характеристика; автоматичне керування; асинхронный двигатель; скольжение; механическая характеристика; автоматическое управление; asynchronous motor; sliding; mechanical characteristics; automatic control; 629.341