Технологія виконання інженерно-геодезичних вишукувань та побудови цифрової моделі місцевості ділянки залізничної станції Нова Баварія у місті Харкові - Корюк, Володимир Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз нормативної бази у сфері інженерно-геодезичних вишукувань площинних об’єктів, аналіз складу, змісту та етапів виконання інженерно-геодезичних вишукувань площинних об’єктів, огляд технології виконання інженерно-геодезичних вишукувань площинних об’єктів, аналіз видів цифрових моделей місцевості і методів їх побудови, огляд порядку обробки даних геодезичних вимірювань в програмному комплексі AutoCAD Civil 3D, огляд технології побудови цифрової моделі місцевості в системі AutoCAD Civil 3D за результатами інженерно-геодезичних вишукувань.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; тахеометр; система автоматизованого проєктування; рельєф; цифрова модель місцевості