Удосконалення системи круїз-контролю транспортних засобів - Бучаченко, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: підвищення ефективності використання автомобілів за рахунок удосконалення їх електронних систем. Об’єкт роботи: процес удосконалення системи круїз-контролю транспортних засобів. Предмет роботи: електромеханічні системи та комплекси адаптивного круїз-контролю автомобілів. Дипломна робота присвячена актуальній тематиці, що дозволяє підвищити ефективність використання автомобілів за рахунок удосконалення електронних систем. Проведений аналіз, дослідження та порівняння системи адаптивного круїз-контролю автомобілів Audi SQ7 та Audi Q8, визначено основні функції для удосконалення системи круїз-контролю, проведений аналіз питань охорони праці при проведенні діагностичних робіт електрообладнання автомобіля, а також досліджена пасивна безпека автомобіля Audi, розглянуті питання охорони праці. За результатами дослідження сформульовані висновки.
Keywords: електронні системи; діагностика; електрообладнання; адаптивний круїз-контроль; контроль критичної відстані