Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги І категорії в Сумській області - Гавриленко, Микита Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах. Підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано склади асфальтобетонних сумішей, що будуть випускатися на асфальтобетонному заводі. Встановлені об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей.
Keywords: асфальтобетон; мінеральна суміш; бітум; технологія; калькуляція вартості