Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Харків-Липці-Борисівка в Харківській області - Мірошниченко, Віктор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проєкті виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги; розроблені технології виконання ямкового та капітального ремонтів, а також технологічні схеми для всіх видів робіт; контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; експлуатаційне утримання; асфальтобетон; вибоїни; інтенсивність руху; снігозахист; охорона праці