АНАЛІЗ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ВИТРАТ ПЕРЕОБЛАДНАНОГО НА МЕТАНОВЕ ПАЛИВО ЛЕГКОВОГО АВТОМОБІЛЯ - Дем’янчук, Я. М.; Демьянчук, Я. М.; Demianchuk, Ya. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено аналіз експлуатаційних витрат некомерційних легкових автомобілів, переобладнаних для використання як палива стиснутого природного газу. Проаналізовано можливі переваги і незручності при експлуатації таких автомобілів та доцільність переобладнання.
АНАЛИЗ ЭКСПЛУАТАЦИОННЫХ ЗАТРАТ ПЕРЕОБОРУДОВАННОГО НА МЕТАНОВОЕ ТОПЛИВО ЛЕГКОВОГО АВТОМОБИЛЯ
ANALYSIS OF OPERATING EXPENSES OF THE METHANE FUEL CONVERTED VEHICLE
Keywords: автомобіль легковий; СПГ; ГБО2; ГБО4; експлуатаційні витрати; час окупності; автомобиль легковой; СПГ; ГБО2; ГБО4; эксплуатационные затраты; период окупаемости; passenger car; CNG; HBE2; HBE 4; operating costs; payback time; 629.113