ВИЗНАЧЕННЯ ВНЕСКУ ІНТЕГРОВАНИХ ПРОЦЕСІВ У ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ - Криворучко, О. М.; Kryvoruchko, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розроблено методичний підхід до визначення внеску інтегрованих процесів у забезпечення якості автотранспортних послуг, який ґрунтується на встановленні невідповідностей складових процесу вимогам споживачів у певних їх «точках зіткнення» з АТП. Такий підхід дозволяє виконати аналіз процесів, що забезпечують якість автотранспортних послуг з позицій споживачів, встановити найбільш критичні з усього переліку та сформувати доцільні рішення щодо досягнення цілей у сфері якості.
DETERMINATION OF CONTRIBUTION OF INTEGRATED PROCESSES IN THE QUALITY OF MOTOR TRANSPORT SERVICE
Keywords: процес; якість; автотранспортна послуга; точка зіткнення; невідповідність; process; quality; motor transport service; point of collision; discrepancy; 656.13:658.56