Використання ременя безпеки водіями легкових автомобілів в м. Харків - Автомонов, Денис Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес безпечної експлуатації автомобілів. Мета роботи – оцінити використання водіями легкових автомобілів ременя безпеки у містах Харків, Alpen, Wesel, Rees. Метод дослідження – емпіричне дослідження та методи математичної статистики. В дипломної роботі виконано аналіз засобів безпеки автомобіля. Розроблено методику обстеження. Отримані результати використання водіями легкових автомобілів ременів безпеки у містах Харків, Alpen, Wesel, Rees.
Keywords: пасивна безпека автомобіля; ремені безпеки; експлуатація автомобіля