Автомобільний двигун потужністю 50 кВт на базі двигуна 4Ч 7,5/7,35. Частина 1. Дослідження шляхів покращення паливної економічності двигуна з іскровим запалюванням - Кананикін, Олексій В'ячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В бакалаврській кваліфікаційній роботі розроблено бензиновий двигун на базі двигуна 4Ч 7,5/7,35. Проведено необхідні розрахунки техніко-економічних показників, робочого процесу, динамічних характеристик двигуна та розрахунки на міцність. Були проведені необхідні розрахунки техніко-економічних показників, робочого процесу, динамічних характеристик двигуна та розрахунки на міцність. Окремо проведено аналіз та дослідження шляхів підвищення паливної економічності двигунів внутрішнього згоряння. Розглянуто питання безпеки та життєдіяльності на автомобілебудуванні та економічної ефективності розробок у виробництві двигуна розглянуті питання безпеки життєдіяльності на автомобільній промисловості та економічної ефективності розробок у виробництві
Keywords: дослідження шляхів підвищення паливної економічності; двигун з іскровим запалюванням