Метрологічне забезпечення дослідження типу шин та тиску в них на динамічні властивості автомобіля - Охріменко, Едуард Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Обґрунтовано метод кваліметричного оцінювання стабільності динамічних властивостей колісної машини. Проведено метрологічне забезпечення та виконано експериментальне дослідження падіння динамічних властивостей автомобілів при зниженні тиску повітря у літніх і зимових шинах. Розглянуто умови розвитку педагогічної підготовки майбутніх інженерів педагогів. На основі ступінчастої систематичності сформовано зміст педагогічної підготовки майбутніх інженерів- педагогів. Розроблено план-конспект лекційного заняття.
Keywords: легковий автомобіль; вимірювання; метрологічне забезпечення; шини; тиск; динамічні властивості; прискорення; акселерометри; інженерна педагогіка