Аналіз функціональних можливостей сенсорних дисплеїв в інформаційних системах транспортних засобів - Сєріков, Георгій Сергійович; Сєрікова, Ірина Олексіївна; Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегівна; Serikov, Georgy; Serikova, Irina; Smirnov, Oleg; Borisenko, Anna; Сериков, Георгий Сергеевич; Серикова, Ирина Алексеевна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Вирішена важлива науково-практична задача, що дозволяє підвищити конкурентоспроможність транспортних засобів за рахунок розширення функціональних можливостей сенсорних дисплеїв в автомобільних і тракторних інформаційних системах.
Analysis of functional features of touch displays in vehicle information systems
Анализ сенсорных функциональных возможностей информационных дисплеев в системах транспортных средств
Keywords: транспортний засіб; сенсорний дисплей; інформаційна система; система керування; vehicle; touchscreen display; information system; control system; транспортное средство; информационная система; система управления; 629.423.31; 10.30977/VEIT.2020.17.0.42