Інформаційна технологія вибору персоналу офісу логістичного підприємства в умовах нечіткої інформації - Кононихін, Олександр Сергійович; Чорний, Богдан Сергійович; Шапошник, Ігор Юрійович; Бологова, Дар’я Вадимівна; Kononykhin, Aleksandr; Chornyi, Bohdan; Shaposhnyk, Ihor; Bolohova, Daria; Кононыхин, Александр Сергеевич; Черный, Богдан Сергеевич; Шапошник, Игорь Юрьевич; Бологова, Дарья Вадимовна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено інформаційну технологію вибору персоналу офісу логістичного підприємства, яка дозволить удосконалити організаційне управління кадровим забезпеченням. Роз-глянуто приклад вибору персоналу логістичного підприємства за допомогою методу аналізу ієрархій.
Information technology of staff selection in the office of a logistics enterprise in conditions of fuzzy information
Информационная технология выбора персонала офиса логистического предприятия в условиях нечеткой информации
Keywords: інформаційна технологія; персонал; метод аналізу ієрархій; кадрове забезпечення; логістичне підприємство; 658.512; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.87