Інженерно-геодезичні вишукування ділянки скверу по вул. Митрополита Шептицького Андрія у місті Київ - Писаренко, Дмитро Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз нормативно-правової бази, визначено склад і етапи інженерно-геодезичних вишукувань, проведено польові вимірювання із застосуванням сучасного геодезичного обладнання, здійснено обробку даних у спеціалізованому програмному забезпеченні Topocad та побудовано цифрову модель місцевості ділянки скверу по вул. Митрополита Шептицького Андрія у місті Київ.
Keywords: геодезичні вишукування; тахеометр; рельєф; цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості; topocad