Нейромережеві методи вимірювання - Коваль, О. А.; Богатов, О. І.; Петрукевич, Д. В.; Коваль, А. О. (My University, 2019)
Розглянуто проблеми інтелектуалізації багатофакторних вимірювань в просторово розподілених вимірювальних системах. Проаналізовано особливості використання нейромережевих вимірювальних алгоритмів в просторово розподілених вимірювальних системах.