Оптимізація логістичної системи підприємства - Мартинець, Ганна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі проведено порівняння підходів до понять «логістика» і «логістична система», визначені особливості функціонування логістичних систем в умовах кризових ситуацій, логістичних систем. Проведена оцінка ефективності функціонування підсистем логістичної системи ГО «Step-in» та розрахунок інтегрального показника ефективності функціонування логістичної системи. Запропоновано удосконалення параметрів функціонування логістичної системи ГО «Step-in». Проведена техніко-економічна оцінка проектних рішень.
Keywords: логістика; логістична система; сутність логістичної системи; громадська організація; оптимізація