Проєкт відділення ТО і ТР дизельних двигунів у міському СТО - Богдич, Олександр Тарасович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було розглянуто СТО (автосервіс) як підприємство для технічного обслуговування та ремонту автомобілів.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ДИЗЕЛЬНИЙ ДВИГУН; СТО