Удосконалення транспортного обслуговування пасажирів у напрямку Куп'янськ-Ізюм - Колкунов, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто сучасні тенденції та підходи до організації міжміських пасажирських перевезень. Проаналізовані характеристики району перевезень та маршрутної мережі на маршруті Куп'янськ-Ізюм. Наведені методика проведення аналізу пасажиропотоків на міжміському маршруті Куп'янськ-Ізюм та визначено техніко-експлуатаційні показники роботи автобусів на маршруті, що розглядався. Запропоновано заходи щодо удосконалення транспортного обслуговування пасажирів.
Keywords: пасажирські перевезення; приміські перевезення; пасажиропотік; рухомий склад; пасажирський маршрут; автобус