Проект дільниці з ремонту шин та коліс легкових автомобілів у складі міської СТО - Капустинський, Денис Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – шини легкових автомобілів. Мета проекту – розробити заходи по обслуговуванню та ремонту шин легкових автомобілів шляхом поліпшення технічного обслуговування автомобілів за рахунок застосування сучасного технологічного обладнання. У дипломному проекті виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропонована шиномонтажна дільниця. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по обслуговуванню та ремонту шин автомобілів. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: РОЗРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ВСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ТИСК ПОВІТРЯ; ПЕРЕВІРКА; ТЕХНІКА БЕЗПЕКІ; ДАТЧИК