Проект дорожньої СТО легкових автомобілів з розробкою дільниці діагностики двигунів - Скорик, Микита Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломному проекті розглянуто питання проектування СТО, методи й засоби діагностування двигуна та паливної системи легкових автомобілів, розроблено технологічні інструкції й інструкції щодо безпеки життєдіяльності на паливній дільниці.
Keywords: ФОРСУНКА; ДВИГУН; ДАТЧИКИ; ПАЛИВНА СИСТЕМА; РІДИНА; ТОКСИЧНІСТЬ