ВПЛИВ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ЯКІСТЬ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ УРБАНІЗОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ - Желновач, Г. М.; Желновач, А. Н.; Zhelnovach, G. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Надано характеристику основних екодеструктивних впливів, що спричиняються на атмосферне повітря функціонуванням автотранспортних підприємств в умовах урбанізованих територій. Проведено оцінку впливу досліджуваного АТП на атмосферне повітря урбанізованої території міста Харкова та встановлений його суттєвий рівень. Запропоновано природоохоронні рекомендації.
ВОЗДЕЙСТВИЕ АВТОТРАНСПОРТНЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ НА КАЧЕСТВО АТМОСФЕРНОГО ВОЗДУХА УРБАНИЗИРОВАННЫХ ТЕРРИТОРИЙ
IMPACT OF MOTOR TRANSPORT ENTERPRISES ON URBAN AREAS AIR QUALITY
Keywords: автотранспортне підприємство; екодеструктивний вплив; забруднення атмосферного повітря; урбанізована територія; валовий викид забруднювальних речовин; автотранспортное предприятие; экодеструктивные воздействие; загрязнение атмосферного воздуха; урбанизированная территория; валовой выброс загрязняющих веществ; motor transport enterprise; eco-destructive impact; air pollution; urban area; gross emissions of pollutants; 504.062+656.073